Nostalgie Vintage

Constatat cu mahnire ca o mare parte din partenerele de blog ce se afla in lista mea de preferate m-au sters din listelele lor .
Consider ca este un lucru de respect si reciprocitate aceasta promovare si nu cred ca ar avea cineva ceva de pierdut, dimpotriva !

miercuri, 21 octombrie 2015

Rochie vanduta

LAURA ASHLE, din bumbac 100%, model simplu , se incheie cu nasturasi in fata dar are si un fermoar  lateral. Partea de jos a rochiei cu plii mari , maneca lunga se incheie cu un nasturas. Frumusetea si farmecul acestei rochii il da gulerasul din dantela de culoare crem. Culoarea rochiei este bleumarin cu floricele in nuante de turcoaz, mov, ruginiu, albastru si vernil.Nu are captuseala , materialul nu este transparent. Este superba, mult mai frumoasa in realitate! Marimea EUR. 38, UK 12 . Culoarea reala este cea din fotografiile 2,4 si 5.
Dimensiuni : umeri: 44-45 cm iar maneca 54-55 cm -modelul este  fara cusatura pe umar , din acest motiv am aproximat .bust 90-100cm, talie 86 cm, lungime rochie 125 cm. Stare excelenta. Pret : 45 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va astept cu pareri , impresii si comentarii (decente) despre blogul meu !
Orice cuvant de lauda - ma va incuraja sa merg mai departe, orice critica - ma va obliga sa fiu mai buna !