Nostalgie Vintage

Constatat cu mahnire ca o mare parte din partenerele de blog ce se afla in lista mea de preferate m-au sters din listelele lor .
Consider ca este un lucru de respect si reciprocitate aceasta promovare si nu cred ca ar avea cineva ceva de pierdut, dimpotriva !

marți, 23 iulie 2013


Rulada cu piept de pui

Balerini vanduti

 decupati in fata, superbi, moi  si usori, nici nu ii simti in picioare ! Sunt si extrem de frumosi cu o broderie sparta si o floare in fata. Toc de 3 cm, marimea 38 , culoare bej, au pernute in talpa . Sunt minunati si ii recomand pentru cine merge mult pe jos sau are probleme cu monturi etc, deoarece se muleaza ca o manusa. Pret 60 lei . Nu imi apartin! --Produs nou





Sandale VANDUTE


Foarte sic, elegante interesante si la moda, din piele intoarsa ecologica crem-cu garnitura gri lacuita. . Toc 13 cm, platforma 2,5 cm, marime 36  dar lungime interior 23,5 cm, latime 7 cm. . Marca MiaRok- Italia. 
Pret 60 lei --Nu imi apartin !








produs nou 
















Sandale VANDUTE




talpa ortopedica, marime 36, Italia. Produs nou, extrem de usoare si comode.
Inaltime toc 11,5 cm, talpa 3 cm, latime interior 7 cm, lungime talpa interior 23 cm . Pret 60 lei . Nu imi apartin !

duminică, 21 iulie 2013

Bunatati


Voi adauga o noua eticheta in blogul meu si anume "Bunatati" in care voi posta  la indemnul familiei mele diferite creatii ale mele . Daca v-am facut pofta si doriti reteta - astept mail  !








Tarta cu coacaze

joi, 18 iulie 2013

Rochie VANDUTA

O rochie minunata in trei culori , model office, material plinut, nu necesita captuseala. Avantajeaza orice silueta prin model dar si datorita culorilor. Este mult mai frumoasa in realitate, aparatul nu a putut reda culorile exacte . Marimea este 46-48 (marimea romaneasca) .Masor la cerere.!
Pret 75 ron










POSTARI NOI


 SANDALE  -VANDUTE

O combinatie superba de piele eco si matase , culoare bleumarin cu toc subtire ,inalt, foarte elegante dar si foarte comode. Marimea 38 dar cred ca se potrivesc pentru un 38,5-39 (eu port 38 si ramane putin spatiu in fata si in spate -se vede in poze). Toc de 10,5 cm, lungime interior 25,5 cm. Fabricate in Italia, pret 90 ron. 



Mult mai frumoase in realitate !